Ustawienia plików cookies
Używamy plików cookie, aby pomóc Ci w sprawnej nawigacji i wykonywaniu niektórych funkcji. Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie w ramach każdej kategorii zgody.

Pliki cookie sklasyfikowane jako „Niezbędne” są przechowywane w Twojej przeglądarce, ponieważ są niezbędne do umożliwienia korzystania z podstawowych funkcji witryny.


Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

Chrupiące grzanki z kremową pastą oliwkową BioOaza

 

SKŁADNIKI:

– 1 słoik pasty oliwkowej BioOaza
– 6 kromek chleba tostowego
– sałata
– kilka plastrów żółtego sera
– kilka plastrów ulubionej szynki
– czerwona cebula

PRZEPIS:

Chleb tostowy zapiecz w tosterze lub w piekarniku. Gdy stanie się chrupiący posmaruj go pastą oliwkową BioOaza. Następnie na połowie kromek połóż sałatę i odrobinę czerwonej cebuli pokrojonej w piórka. Dodaj też ulubiony rodzaj żółtego sera i szynki, a potem przykryj pozostałymi grzankami.